Over ons...

Welkom in de webshop van TOFFUH armbanden

Om te beginnen zal ik mij zelf even voorstellen, ik ben Caroline Karsten woonachtig te Hekelingen.
Sinds Oktober 2014 ben ik begonnen met het maken van sieraden. Na 1 jaar als hobby, heb ik
 er een geregistreerd bedrijf van laten maken bij de KVK. De meeste banden zijn handgemaakt, en doe dit naast mijn normale baan in mijn vrije tijd. Ik doe dit met veel liefde en plezier en hoop veel mensen blij te kunnen maken met een toffuh armband of set. Naast het maken van sieraden zijn er ook zo af en toe leuke accessoires te verkrijgen zoals portemonnees, horloges, sjaals en tassen.


De materialen die gebruikt worden bij het maken van de sieraden zijn nikkelvrij. De bedels, hangers en ook de meeste sluitingen zijn van DQ (Designer Quality). DQ is van een betere kwaliteit messing en gaat langer mee dan normale messing en of basic materiaal. Door de duurzame plating is DQ mooier en sterker van kwaliteit en verkleurd minder snel. Veelal gebruik ik magneetsluitingen, deze sluitingen zijn niet geschikt voor mensen met een pacemaker!

Als een band op maat gemaakt kan worden dan zal dit aangegeven staan bij de omschrijving van het artikel. U kunt bij het bestellen onder het veld opmerkingen uw polsomvang op de huid gemeten doorgeven in centimeters voordat u, uw bestelling bevestigd!  Let dus op als u een bestelling plaatst! Toffuh heeft per week 3 verzenddagen, dinsdag, donderdag en vrijdag, als de post geen vertraging oplevert ontvangt u, uw pakketje de volgende dag in huis. Als de banden voor u op maat gemaakt moeten worden, hou dan rekening met een iets langere levertijd (ligt aan de drukte), banden zijn handmade en worden met veel zorg en veel aandacht gemaakt, bij Toffuh staat kwaliteit voorop! 

Is uw bestelling gedaan met de betaalmethode: voorraf betalen/overmaken, dient de betaling binnen twee werkdagen te zijn voldaan, is dit niet het geval zal de order door Toffuh geannuleerd worden zodat het artikel weer de shop in kan voor de verkoop.

Ook is toffuh armbanden te vinden op facebook en instagram, meld u aan als volger door de pagina te liken en blijf op de hoogte van alle nieuw binnenkomende artikelen en natuurlijk de winakties die Toffuh regelmatig verloot onder de volgers. Ik wens u veel kijk en eventueel veel shop plezier toe in de shop, mocht u vragen hebben neem dan gerust contact op, dit kan via een e-mail naar: toffuharmbanden@hotmail.com of onder de knop contact in deze shop. Uw bericht zal zsm in behandeling genomen worden. 

Lieve groet, Caroline

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2016 - 2024 Toffuh | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel